Kışla Mahallesi 45. Sokak No: 20/101-102 Muratpaşa ANTALYA

Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

Programcı olarak yeniden eğitiliyorum: Beşeri bilimler eğitimi ile nereye gideceğim

 

IT sektöründe sadece teknisyenlerin başarılı olabileceğine dair bir görüş vardır. Fizik, matematik, bilgisayar bilimi - bunlar temel bilimlerdir ve bunların incelenmesi bir IT uzmanı olmayı mümkün kılacaktır. Peki ya insani bir zihniyete sahip yaratıcı insanlar? Dijital gelecek onlar için erişilemez mi? Hayır, asla! Bilgisayar Akademisi "NOVA" Antalya'da 15+ yaş kategorisindeki kişiler için üç temel alan sunmaktadır: yazılım geliştirme, web projelerinin geliştirilmesi ve tanıtımı, bilgisayar grafikleri ve tasarımı.. 

Bilgisayar akademisi adayları en çok eğitimin yönü hakkında sorular sormaktadır. Hangi kursu seçmeliyim, en çok hangi meslek talep görüyor ve en çok kim maaş alıyor? Yalnızca maaşın büyüklüğüne göre gelecekteki bir uzmanlığı seçmeye değmez. Sonuçta, profesyonellere çalıştıkları BT alanından bağımsız olarak iyi ödeme yapılmaktadır. Hobilerinize, becerilerinize, yeteneklerinize ve deneyiminize göre seçim yapmak daha iyidir. 

Para israfından kaçınmak için, mümkün olduğunca dikkatli bir şekilde bir varış noktası seçmeye değer. Eğitim programları arasında daha iyi gezinmenize yardımcı olabilecek bir takım tanımlayıcı sorular vardır. Kendinizi yaratıcı bir insan olarak görüyor musunuz? Güzel bir şeyler yaratmayı seviyor musunuz? Eğer öyleyse, bir tasarım kariyeri düşünmek isteyebilirsiniz. Hiç çizim yapamıyor olabilirsiniz, ancak yaratıcı bir şekilde gelişmek için zevkiniz ve arzunuz varsa, pratik becerilerde ustalaşmak zor olmayacaktır. 

Eğer algoritmalardan etkileniyorsanız, matematik yapmaktan çekinmiyorsanız, satranç oynamayı seviyorsanız ve ekrandaki her resimde birler ve sıfırlar görüyorsanız, o zaman yönünüz büyük olasılıkla programlama olacaktır. 

Dijital dünyaya kullanıcı düzeyinde aşinaysanız, ancak gelecek vaat eden yeni bir meslekte ustalaşmak istiyorsanız, NOVA Akademi'ye gelin. Öğrenmek için hiçbir zaman geç değildir. Önemli olan istek. Hayatta köklü bir yere sahip olan yetişkin bir kişinin mesleki alanını kökten değiştirmesi ve başarıya ulaşması nadir değildir. Ve eğer gençseniz, girişimciyseniz ve dünyayı fethetmenin hayalini kuruyorsanız, bilgisayar akademisi size bunu nasıl yapacağınızı öğretecektir. Büyük yüksek teknoloji şirketlerinde çalışan IT uzmanları burada ders veriyor. Yani teori pratikle çok yakından bağlantılıdır. 
 
Deneme dersi için başvurunuzu bırakın ve Açık bilgilendirme günü için kaydolun  

Başvuru için tıklayın!

Merhaba!
Teknokent desteği ile %60'a varan Eğitim Bursu fırsatını kaçırma!
Bilgi Al!
Teknoparktan %60'a kadar eğitim bursu alın, 5 kontenjan kaldı!

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler